Μαρία Ηλιάκη : A275cb57es73qm : Τόσο η παρουσιάστρια, όσο και ο σύντροφος της είναι αρκετά ενεργή στα social.

Μαρία Ηλιάκη : A275cb57es73qm : Τόσο η παρουσιάστρια, όσο και ο σύντροφος της είναι αρκετά ενεργή στα social.. Η γνωστή παρουσιάστρια γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι σε κλινική της ζυρίχης, όπου και εργάζεται ως γυναικολόγος ο σύντροφός της. Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η μαρία ηλιάκη η οποία προχθές έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον στέλιο μανουσάκη. Εθνικό και καποδιστριακό πανεπιστήμιο αθηνών: Η μαρία ηλιάκη δείχνει να διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της φέτος, αφού πριν λίγες ημέρες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και χθες γιόρτασε τα γενέθλιά της δίπλα στους. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έχει τα γενέθλιά της και συμπληρώνει τα 44 της χρόνια.

Η πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της. Η μαρία ηλιάκη γεννήθηκε στις 26 ιουνίου του 1978. Η παρουσιάστρια και χαρούμενη νέα μαμά πέρασε τα πρώτα της γενέθλια ως μητέρα στο πλευρό της οικογένειάς της, του συντρόφου της στέλιου μανουσάκη και της. Μια ιδιαίτερη ημέρα είναι η σημερινή, 26 ιουνίου, για τη μαρία ηλιάκη. Από την μαρία παγωνάκη όλες αναρωτιόμαστε ποιός είναι ο σωστός τρόπος νσ μακιγιαριστούμε όταν θα βγούμε πρώτο ραντεβού.

Maria Hliakh Ta Prwta Logia Mesa Apo To Maieythrio Meta Th Gennhsh Ths Korhs Ths Fthis Gr
Maria Hliakh Ta Prwta Logia Mesa Apo To Maieythrio Meta Th Gennhsh Ths Korhs Ths Fthis Gr from image.fthis.gr
Η μαρία ηλιάκη γεννήθηκε το 26 ιουνίου του 1978 και κατάγεται από το ηράκλειο κρήτης και συγκεκριμένα από το χωριό άγιοι δέκα.έχει ύψος 1,69 και είναι 58 κιλά ενώ το περισσότερο που έχει φτάσει είναι τα 67 κιλά. Η τρυφερή της ανάρτηση για τα γενέθλια της 27/06/2021 , 7:00 μμ Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έχει τα γενέθλιά της και συμπληρώνει τα 44 της χρόνια. Κοιμίζει την κόρη της στην αγκαλιά της showbiz Η μαρία ηλιάκη διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, καθώς πριν από μερικές μέρες. Μια ιδιαίτερη ημέρα είναι η σημερινή, 26 ιουνίου, για τη μαρία ηλιάκη. Το πρώτο της παιδί έφερε στον κόσμο η μαρία ηλιάκη. «μπαμπάς», έγραψε η γλυκιά μανούλα.

Η μαρία ηλιάκη αποκάλυψε και ότι μόλις 20 μέρες μετά τον τοκετό, έχασε 12 κιλά, έχοντας φτάσει από τα 73 που μπήκε στο μαιευτήριο, τα 61 κιλά.

Μαρία ηλιάκη | ειδήσεις, ενημέρωση, φωτογραφίες, video και τελευταία νέα για μαρία ηλιάκη από το newsbreak.gr Η μαρία ηλιάκη γεννήθηκε στις 26 ιουνίου του 1978. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έχει τα γενέθλιά της και συμπληρώνει τα 44 της χρόνια. Έγινε για πρώτη φορά μαμά! Η μαρία ηλιάκη αποκάλυψε μέσω των instastories το μυστικό της, το οποίο δεν είναι άλλο από τη καλή διατροφή και τη σωματική άσκηση με πιλάτες. «είχαμε ανοίξει μια κουβέντα για το τι θεωρώ πως. Η παρουσιάστρια πέρασε την περίοδο της εγκυμοσύνης της στην ελβετία για να είναι με. Η δημοσιογράφος είπε σε instagram stories της μερικές ημέρες. «πολύ ιδιαίτερες στιγμές, ανεκτίμητης αξίας! Στον δήμο τανάγρας, στην ευρύτερη περιοχής της βοιωτίας, και μόλις 70 χιλιόμετρα μακριά από την αθήνα, βρίσκεται το χωριό άγιος…. Η μαρία ηλιάκη και ο σύντροφός της, στέλιος μανουσάκης, ζουν τις πρώτες ημέρες με την κόρη τους, καρπό του μεγάλου έρωτά τους, πλημμυρισμένες από συναισθήματα χαράς. Μάλιστα, έχουμε αναλυτικά την διατροφή με την οποία κρατά τα κιλά της. Κοιμίζει την κόρη της στην αγκαλιά της showbiz

Η παρουσιάστρια πέρασε την περίοδο της εγκυμοσύνης της στην ελβετία για να είναι με. Έγινε για πρώτη φορά μαμά! Η γνωστή παρουσιάστρια γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι σε κλινική της ζυρίχης, όπου και εργάζεται ως γυναικολόγος ο σύντροφός της. Τόσο η παρουσιάστρια, όσο και ο σύντροφος της είναι αρκετά ενεργή στα social. Σύμφωνα με πληροφορίες η μαρία ηλιάκη επέλεξε να.

Maria Hliakh Egkyos H Paroysiastria Deite Thn Anakoinwsh Ths Gossip Life
Maria Hliakh Egkyos H Paroysiastria Deite Thn Anakoinwsh Ths Gossip Life from www.gossiplife.gr
Μάλιστα, έχουμε αναλυτικά την διατροφή με την οποία κρατά τα κιλά της. Και τον νίκο γεωργιάδη για τον ερχομό του μωρού της, το ενδεχόμενο γάμου και το όνομα που θα δώσουν στη μικρή: Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η μαρία ηλιάκη η οποία προχθές έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον στέλιο μανουσάκη. «είχαμε ανοίξει μια κουβέντα για το τι θεωρώ πως. Είναι 43 ετών και ανήκει στο ζώδιο του καρκίνου. Η τρυφερή της ανάρτηση για τα γενέθλια της 27/06/2021 , 7:00 μμ Το πρώτο της παιδί έφερε στον κόσμο η μαρία ηλιάκη. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έχει τα γενέθλιά της και συμπληρώνει τα 44 της χρόνια.

Πόσα κιλά πήρε κατά την εγκυμοσύνη.

26 ιουνίου 1978 (42 ετών) άγιοι δέκα ηρακλείου: Η μαρία ηλιάκη, ο σύντροφός της, στέλιος μανουσάκης και η μπέμπα τους ποζάρουν όλοι μαζί στον φωτογραφικό φακό, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψε και η ροζ τούρτα. Η μαρία ηλιάκη αποκάλυψε τα κιλά που πήρε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της και εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο τα έχασε.η μαρία ηλιάκη πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς έγινε μητέρα για πρώτη φορά, φέρνοντας στο κόσμο τον. Στον δήμο τανάγρας, στην ευρύτερη περιοχής της βοιωτίας, και μόλις 70 χιλιόμετρα μακριά από την αθήνα, βρίσκεται το χωριό άγιος…. Κατάγεται από το ηράκλειο κρήτης και συγκεκριμένα από το χωριό άγιοι δέκα. Η τρυφερή ανάρτηση του στέλιου μανουσάκη, μετά τον ερχομό της κόρης τους Σύμφωνα με πληροφορίες η μαρία ηλιάκη επέλεξε να. Πόσα κιλά πήρε κατά την εγκυμοσύνη. Μάλιστα, έχουμε αναλυτικά την διατροφή με την οποία κρατά τα κιλά της. Κοιμίζει την κόρη της στην αγκαλιά της showbiz Είναι 43 ετών και ανήκει στο ζώδιο του καρκίνου. Η γνωστή παρουσιάστρια γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι σε κλινική της ζυρίχης, όπου και εργάζεται ως γυναικολόγος ο σύντροφός της. Η μαρία ηλιάκη ζει τα τελευταία χρόνια στην ελβετία και συγκεκριμένα στο χόργκεν με τον σύντροφό της.

Η μαρία ηλιάκη πέρασε όλη την εγκυμοσύνη της στη ζυρίχη όπου ζει και εργάζεται ο σύντροφός της. Είμαι πολύ τυχερή που έχω τον. Το πρώτο της παιδί έφερε στον κόσμο η μαρία ηλιάκη. Κατάγεται από το ηράκλειο κρήτης και συγκεκριμένα από το χωριό άγιοι δέκα. Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η μαρία ηλιάκη η οποία προχθές έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον στέλιο μανουσάκη.

Gennhse H Maria Hliakh Oi Prwtes Dhlwseis Toy Syntrofoy Ths Stelioy Manoysakh
Gennhse H Maria Hliakh Oi Prwtes Dhlwseis Toy Syntrofoy Ths Stelioy Manoysakh from media.ladylike.gr
Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έχει τα γενέθλιά της και συμπληρώνει τα 44 της χρόνια. Η τρυφερή ανάρτηση του στέλιου μανουσάκη, μετά τον ερχομό της κόρης τους Και τον νίκο γεωργιάδη για τον ερχομό του μωρού της, το ενδεχόμενο γάμου και το όνομα που θα δώσουν στη μικρή: «είχαμε ανοίξει μια κουβέντα για το τι θεωρώ πως. Εθνικό και καποδιστριακό πανεπιστήμιο αθηνών: Η πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της. Μαρία ηλιάκη | ειδήσεις, ενημέρωση, φωτογραφίες, video και τελευταία νέα για μαρία ηλιάκη από το newsbreak.gr Τα γενέθλιά της γιόρτασε το σάββατο, 26 ιουνίου, η μαρία ηλιάκη.

Η μαρία ηλιάκη αποκάλυψε και ότι μόλις 20 μέρες μετά τον τοκετό, έχασε 12 κιλά, έχοντας φτάσει από τα 73 που μπήκε στο μαιευτήριο, τα 61 κιλά.

Μαρία ηλιάκη | ειδήσεις, ενημέρωση, φωτογραφίες, video και τελευταία νέα για μαρία ηλιάκη από το newsbreak.gr Η μαρία ηλιάκη γεννήθηκε στις 26 ιουνίου του 1978. Η μαρία ηλιάκη αποκάλυψε τα κιλά που πήρε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της και εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο τα έχασε.η μαρία ηλιάκη πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς έγινε μητέρα για πρώτη φορά, φέρνοντας στο κόσμο τον. Τα γενέθλιά της γιόρτασε το σάββατο, 26 ιουνίου, η μαρία ηλιάκη. Η μαρία ηλιάκη δείχνει να διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της φέτος, αφού πριν λίγες ημέρες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και χθες γιόρτασε τα γενέθλιά της δίπλα στους. Η μαρία ηλιάκη και ο στέλιος μανουσάκης διανύουν μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής τους, καθώς απολαμβάνουν ευτυχισμένες στιγμές με τον ερχομό του πρώτου καρπού του έρωτά τους. Είμαι πολύ τυχερή που έχω τον. Τα πρώτα λόγια του συντρόφου της και η συγκίνηση της κατερίνας καραβάτου in.gr 1 ιουνίου 2021, 10:17 Συναισθήματα που μας δένουν ακόμα περισσότερο με τη μαρία. Σύμφωνα με πληροφορίες η μαρία ηλιάκη επέλεξε να. Η μαρία ηλιάκη αποκάλυψε και ότι μόλις 20 μέρες μετά τον τοκετό, έχασε 12 κιλά, έχοντας φτάσει από τα 73 που μπήκε στο μαιευτήριο, τα 61 κιλά. Η παρουσιάστρια και χαρούμενη νέα μαμά πέρασε τα πρώτα της γενέθλια ως μητέρα στο πλευρό της οικογένειάς της, του συντρόφου της στέλιου μανουσάκη και της. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έχει τα γενέθλιά της και συμπληρώνει τα 44 της χρόνια.